29 gedachten over “Koud, hè …!? Berekoud!

 1. Of het nu berekoud is of berenkoud, ik vind het bij allebei koud! 😉
  Op Twitter had je de eerste foto geplaatst. Logisch natuurlijk .. Maar toch geeft de tweede foto beter weer dat het berekoud is. Het lijkt wel de zwarte beer himself.

  Liked by 1 persoon

 2. Die heb je mooi geportretteerd. Het was bere(n)koud, maar deze berin ging er ook door. Onderweg dacht ik een paar keer ‘dit is niet verantwoord.’ Mijn dijen vroren bijna doormidden. Het zand woei tot in mijn ondergoed. Maar mijn huid is op een natuurlijke manier mooi gepeeld; altijd meegenomen.
  Om te fotograferen vond ik het te koud. Ik had de moed niet om mijn handschoenen uit te trekken.

  Liked by 1 persoon

  • Scherpzinnig als altijd, hè … 😉
   Het was in dit geval een bewuste keuze. Die gekke tussen-n voelt vaak niet prettig, in beren koud net zomin als in ruggenmerg, ik heb tenslotte maar één rug, zeg ik altijd maar. In de tekst heb ik de n er bewust wel in gezet, want anders komt Google Translate er weer niet uit … 🙂

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.