Een vuurjuffer in de tuin

Begin juni schreef ik al, dat ik in ons tuintje dit jaar nog maar weinig mooie insectenfoto’s heb kunnen maken. Daarin is ruim drie weken later nog maar weinig verbetering opgetreden. De komende dagen zal ik de hoogtepuntjes van de schrale oogst tot nu toe de revue laten passeren …

180514-1550x

Om te beginnen één van mijn favorieten: de vuurjuffer. Voorgaande jaren een vaste bezoeker, die zich regelmatig liet zien bij de vijver. Dit jaar is deze vuurjuffer (gekiekt op 14 mei 2018) tot dusver de enige juffer die zich in mijn bijzijn in ons tuintje heeft vertoond dit jaar …

180514-1551x

20 gedachten over “Een vuurjuffer in de tuin

  1. mooi deze libel Jan, prachtig rode kleuren en heel mooi macro foto’s
    jij hebt een schrale oogst in je tuin met dit soort insecten, ik moet de eerst nog zien hier in mijn tuin 🙂
    zelfs nog geen vlinder mogen spotten en er staan bloemen genoeg?

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.