Zomerstop

Mijn lichaam stribbelt de laatste dagen weer wat al teveel tegen, en met de komende week opnieuw flink wat warmte in het vooruitzicht, zal dat er op korte termijn ook niet beter op worden. Warmte en MS zijn nu eenmaal geen vrienden, na verloop van tijd ben ik dan niet meer vooruit te branden. Daarom heb ik besloten hier eerst maar eens een korte zomerstop in te voeren …

180712-1300x

’s Middags zal ik voornamelijk in de schaduw van de hazelaar te vinden zijn, lekker in de hangmat liggend met Radio Tour de France op de koptelefoon (lang leve de Bluetooth) …

180712-1330x

En verder zie ik het wel, gewoon even een tijdje bijtanken … Tegen de tijd dat ik weer inspiratie en nieuwe beelden heb opgedaan, zien jullie me wel weer verschijnen …

180712-1320x

Veel plezier de komende tijd en blijf koel …   😉

120216-1521x

36 gedachten over “Zomerstop

 1. Je hebt groot gelijk om zomerstop te zetten. Warmte is te erg van goede. Even gewoon bijtanken zegt maar. Leuke foto
  s eens te zien. Koe heeft geen last van warmte daar. Toen was het winter. Veel plezier met zomerstop. Morgenmiddag hebben wij ook vakantie. Zie je later weer terug.

  Liked by 1 persoon

 2. Jan, doe het maar even rustig aan. Je hebt een goede plek uitgekozen om te vertoeven tijdens de warme uren.
  En tijdens het wachten op enige verkoeling en échte regen.
  Gelukkig voorkomt de toch wat koele, stevige noordenwind dat het in onze noordelijke contreien té warm wordt.
  Sterkte met de lichamelijke perikelen!
  Hartelijke groeten van Zem.

  Liked by 1 persoon

  • Met dit warme weer kan ik maar het best helemaal niks doen en niks hoeven. Een week lang heb ik mijn weblog zelfs niet open gehad. Dat is toch tamelijk ongekend voor mij, maar het bevalt me prima. Vandaag even een zomerse tussenbalans, en dan duik ik de rust weer in.

   Like

   • Thanks. Agreed – climate change is no joke. You’ve probably heard about all the devastating forest fires here in Sweden. This summer has not been fun at all due to the unusually high temperatures, the lack of water and the fires. Hope you feel better soon.

    Liked by 1 persoon

    • I have read about it and I have seens several shots in the news. 53 wild fires at this moment, that’s crazy in Scandinavia. A lot of rain is needed, and it is needed fast.
     I am still feeling quite well untill now, but the real heat seems to be coming this week. So I will still be ‘on hold’ for while.
     Stay safe and keep cool, LadyFi.

     Like

  • Normaal gesproken vind ik het fijn om dagelijks te bloggen, maar met deze warmte bevalt de zomerstop me heel goed. Gelukkig is het een droge warmte, zodat ik niet helemaal gevloerd ben zoals ik bij eerdere warme periode wel heb gehad. Vandaag maak ik even een zomerse tussenbalans op, en daarna duik ik met het oog op nog hogere temperaturen de rust weer in.

   Like

  • Tot nu toe hebben we gelukkig te maken met een droge warmte, daardoor blijft het dragelijk. Bij eerdere warmere perioden ben ik wel eens letterlijk gevloerd geweest. Dat valt tot nu toe mee, maar ik kijk niet echt uit naar de nog grotere warmte volgende week.
   Vandaag maak ik even een zomerse tussenbalans op en dan duik ik weer de rust in om volop te genieten van de Tour, want wat is het spannend. En wat kan het nog mooi worden … 🙂

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.