Een weiland vol zilverreigers

Nou ja, vol is misschien een klein beetje overdreven, maar zaten in elk geval veel meer grote zilverreigers in dat ene weiland dan normaal te doen gebruikelijk is. Ik heb er zeker 34 kunnen tellen …grote zilverreigers - 1

Het waren er voor mij in ieder geval genoeg om de auto even veilig weg te zetten, zodat ik in alle rust even wat foto’s kon maken …

Het was alleen wat jammer dat ze bijna allemaal achterin het weiland stonden. Zelfs met de 50 x zoom viel er dit grijze weer weinig van te maken. Maar ach, het gaat om ’t idee …

grote zilverreigers - 5

23 gedachten over “Een weiland vol zilverreigers

  • Het is geen fijne plek voor bermtoerisme, Leo. Het is een niet erg brede, maar wel druk bereden weg. Het komt regelmatig voor dat ik mijn auto ergens rustig met twee wielen in de berm laat uitrollen om wat foto’s te kunnen maken, hier heb ik een plekje bij de dam naar het weiland gezocht.

   Like

 1. Wat dat betreft komt het gebied bij jullie en bij ons wel overeen. Ook wij zien ze regelmatig met tientallen tegelijk in één weiland zitten. Dat is dan vast een weiland waar veel lekkers valt te halen. Ondanks het grijze weer is het je goed gelukt om voor ons het beeld te schetsen.

  Liked by 1 persoon

 2. Hier zie je ze niet zo gauw.Af en toe duikt er eentje op maar zo ver weg dat fotograferen een ontgoochelend beeld geeft .De blauwe reiger is hier in overvloed, zag er gisteren nog 7 verschillende op een grote vijver en daar is foto’s nemen dan wel te doen maar dat zie je morgen op dit blog

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.