Ecokathedrale fotokuier 23

Een korte fotokuier op een mooie zomerdag in augustus. Behalve dat ik de koepel nogmaals van dichtbij heb bekeken, ben ik ook even neergeknield bij de kleine piramide die daarnaast was opgetrokken. Omdat mijn onderdanen die dag weer eens minder draagkrachtig waren, ben ik ergens halverwege de Ecokathedraal ter hoogte van de springbalsemien noodgedwongen ten halve gekeerd …

26 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 23

 1. Prachtig! Wie weet kan ik binnenkort zelf wat bouwen in de tuin van Liefste, hahaha daar liggen ook wat steentjes nog, ik vertel het hem net, en hij heeft een stukje mee gekeken, kent het niet, maar weet wel bos Mildam 😉 Komt zeker goed!

  Wat betreft dat omkeren en weer terug gaan, ook herkenbaar, moet ik ook doen met fietsen, terwijl ik eigenlijk, nou nog even dat stukje, oh wacht, ik moet ook nog terug…. dus keren we maar om.

  X

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, dit beeld geeft ,meteen aardig weer hoe het er nu uitziet. Het viel ons tijdens mijn bezoek vorige week maandag echt op hoe groen het er was. Bijna alsof er hier en daar een groene deken overheen ligt.

   Like

 2. Het blijft mooi om de wisseling der seizoenen in de eco kathedraal te volgen.
  Iedere keer is er iets anders wat je aandacht vasthoudt.
  Je ziet hoe de zomer zijn hoogte punt heeft bereikt, wat is de balsemien enorm
  groot en wat neemt het ’t terrein in beslag en dan heb je ineens die lange laan
  met de kruizen en daar zie je dan een heel klein plantje ’t Robert kruid wat net
  een heel klein plekje heeft gekozen.

  Het blijft boeien hoe de natuur het steen veroverd.

  Jan nog een fijne zondag

  Geliked door 1 persoon

 3. ”een mooie zomerdag in augustus” lees ik in de tekst. was het later op de dag of in de vroege avond ? want het licht is hier toch echt mooi in de meeste foto’s. Ik zie hier dan ook steeds weer een prachtig decor in. Van bruidsfotografie tot Halloweenshoot

  Geliked door 1 persoon

 4. Weerom mooi weergegeven en chapeau voor het in elkaar steken in een mooie film !
  Het blijft me boeien !
  Laat de teleurstellingen van die dag geen schaduw werpen over je dromen voor morgen.
  Soms moet je vergeten wat je voelde !
  En onthouden dat dit toch de moeite waard was !
  Fijne zondag Jan !

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.