Hekken in de mist

Hoe het er bij jullie voor staat, weet ik niet, maar hier is het een grijze boel buiten …

Ik heb wel het idee dat het wat lichter begint te worden. Dus wie weet, misschien zien we vanavond de maan toch nog door de bomen schijnen …

31 gedachten over “Hekken in de mist

 1. Nou daar zeg je wat Jan… wij zitten dus nu even in Almere… en hier werd het helder gister overdag, tot ik het nieuws zag van 6 uur, keek ik Liefste aan en zei… ‘wij hebben geluk gehad vandaag?’ Want echt waar.. zelfs een zonnetje hier en daar… heel kort hoor, maar mist, was weg, in de ochtend nog wel en in de avond kwam het ook weer terug… nu valt het ook mee…

  Overigens, prachtig jouw hekken weer!

  X

  Geliked door 1 persoon

  • Nee, dit is ook niet mijn favoriete tijd van het jaar en de nattigheid maakt het er niet beter op. En voorlopig lijkt echt winterweer ook nog niet in zicht. We zullen er wel weer doorheen moeten. Daarom duik ik af en toe even het archief in om wat passende plaatjes op te zoeken.

   Like

 2. heerlijk Jan hier zat het potdicht en dat gaat z te zien weer gebeuren, maar het bos was zó stil en klein voor ons, 3 reeë gezien, die de weg overstaken, en och… een feestdag was het hé jongen, mooier kon niet dacht ik, maar er zat nog meer onder de pet, sint was er ook 🙂
  heerlijk ik hou van mistfoto’s

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja, hier ook grijs en grauw.
  Gelukkig heb ik vanmorgen een mooie vloedlijn-wandeling kunnen maken…. in de zon!
  Heeeeel erg fijn was dat…
  En nu: een kaarsje aan en een grote pot thee…

  Groetjes!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, het is een ‘vieze’ kou die ik ook liever aan me voorbij laat gaan. Toch zullen we straks even op zoek moeten naar Sinterklaas, want die heeft laten weet dat hij niet bij ons komt dit jaar. 😉
   Fijne dag verder, Zem.

   Like

Reacties zijn gesloten.