Na de wesp kwam de vlieg

Nadat de eerste wesp van 2020 zaterdagochtend was weggevlogen van het terras, ben ik even naar de achterkant van de tuin gelopen. Het was lekker zonnig en dat gaf mooie omstandigheden om nog eens wat foto’s te maken van de vroeg bloeiende bloesem van de prunus …

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik altijd en overal blij ben met het verschijnen van een huisvlieg. Integendeel, zeker op mijn kaasplankje vind ik het uiterst nare gasten. Maar zo op de bloesem van de prunus kan ik er wel van genieten …

 

27 gedachten over “Na de wesp kwam de vlieg

  1. Foto’s weer erg mooi. De bloesems hier in mijn omgeving laten ook de mooie kleur al zien al is helaas door harde wind menig bloem al verwaaid. en ook al is het maar een vlieg, een beetje hulp geeft deze wel met de verstuiving.

    Geliked door 1 persoon

  2. De bloeiende prunus is op zich al een juweeltje, maar als er dan ook nog een insect op zit dan geeft dat net wat extra’s aan de fotoserie. Beter op de prunus dan op je kaasplankje, maar je zat dan ook niet met je kaasplankje buiten want dan weet ik niet wat de vlieg dan had gedaan. 😉

    Geliked door 1 persoon

  3. Daar word ik zo vrolijk van. Bij ons in de straat was afgelopen veel regen gehad. Vielen heel hard uit. Lag allemaal op de grond. Bij jou is zeker mooie foto’s gemaakt. Toen had je mooie blauwe lucht. Groetjes J&F.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.