Pas op de plaats

Nadat ik mezelf en mijn onderdanen zowel maandag als gisteren weer flink op de proef heb gesteld met een paar heel aardige, maar vermoeiende fotokuiers, is het tijd om vandaag weer even pas op de plaats te maken …

Gewoon ‘ns een dagje bijna niks doen. Hooguit af en toe even een loop door te tuin om in de luwte wat naar de wolken kijken, terwijl ze in hoog tempo langs het zwerk worden geblazen …

41 gedachten over “Pas op de plaats

 1. Lekker hoor, ik heb dat vandaag ook gedaan terwijl mijn benen eigenlijk niets mankeren, maar de wind stond me niet aan, gewoon geen zin, baaldag en bij jou levert het ook nog eens prachtige foto’s op.

  Geliked door 1 persoon

 2. ha Afanja,

  ja… pas op de plaats kan soms heel goed zijn.
  Maar als je een soort van gedwongen wordt, dan is het wel akelig…
  Want jij wilt lekker er op uit…
  Hou je haaks!

  Groetjes van Marlou

  .

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.