De laatste zonsondergang

– Virtueel naar Frankrijk 57 –

Die avond heb ik tegen tien uur nog een paar foto’s gemaakt van de laatste zonsondergang in deze vakantie, die in werkelijkheid een stuk korter duurde dan de huidige virtuele vakantie …

Tegen middernacht ben ik tot slot nog één keer het balkon op gegaan om een paar foto’s te maken van de twinkelende lichtjes van Cayeux-sur-Mer in de verte en eentje van de nachtelijke hemel in noordelijke richting. Daarmee was het in fotografisch opzicht wel klaar, dacht ik …

Deze slideshow vereist JavaScript.

– wordt vervolgd –

22 gedachten over “De laatste zonsondergang

  1. De zonsondergangen zijn echt prachtig Jan. Het is een hele mooie afsluiter van dit zeer interessante vakantieverslag waar ik toch weer een en ander van opgestoken heb. Bedankt om dit alles te willen delen. Mag ik je nog een heel fijn weekend toewensen. Groetjes, Rudi

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.