Blauw is de kleur

In verband met het 75-jarig bestaan van de VN op 24 oktober, baadde het gemeentehuis van Smallingerland eind oktober in een zee van blauw licht. Omdat ik toen virtueel in Frankrijk zat, heb ik indertijd geen kans gezien om de foto’s te publiceren. Maar daar heb ik het volgende op gevonden …

Ik publiceer ze vandaag en dat is niet geheel toevallig. Ik draag ze op aan onze oudste kleinzoon, die vandaag de mooie leeftijd van 15 jaar heeft bereikt. En blauw is toevallig wel zijn lievelingskleur! Hartelijk gefeliciteerd Tijmen …

44 gedachten over “Blauw is de kleur

 1. Dat heb je weer mooi en creatief opgelost.
  Jij kunt rustig op vakantie gaan en de VN gaat door. 🙂
  15 jaar, waar blijft de tijd. Toevallig dat ik afgelopen week iets zocht in mijn archief en de foto’s tegenkwam waarbij Tijmen als peuter jou de mond afveegt…

  Ik lees net dat hij inmiddels net zo lang is als jij bent. Dat is wel heel lang. En hij groeit nog door t/m z/n 24e leerde ik net van onze zoon.
  Tijmen heeft zijn haar wel langer denk ik dan jij hebt. 😉
  Derk-Jan liep net in de hal naar de koelkast. Ik zei tegen hem: ‘Als je nu nog langer wordt dan loop je tegen de lamp’. 😉

  Geliked door 2 people

 2. Misschien mis ik iets maar heeft de kleur blauw een speciale betekenis/symboliek voor de VN ?

  Mijn eigen favoriete (foto)kleur is roze. Die kleur blijft echt lang mooi bij onder en overbelichting.

  Gefeliciteerd met je kleinzoon Jan

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.