31 gedachten over “Zoek de zeven verschillen

 1. Whahahahaha, 7 maar. Ja de kerst van 2010 was mooi, ik logeerde bij mijn ouders en werd wakker in een prachtige witte wereld in Amersfoort aan de rand van het bos en weiland. Lycos was er nog, en ik liet hem meteen uit, lange wandeling naar de Eem langs de weilanden. Het was magisch toen!

  Iedereen sliep nog bijna, toen wij samen weg gingen, om dan tegen de brunch thuis te komen, tintelend van de sneeuw en een heerlijke wandeling. Terug in de tijd, zou ik kunnen doen in deze 😉

  Ik wens jullie nog een hele fijne tweede kerstdag toe!

  X

  Geliked door 1 persoon

  • Whahahaa … Ik dacht laat ik het nu niet te moeilijk maken, op deze manier kan iedereen zich een winnaar noemen.
   Bij het KNMI in De Bilt werd voor het laatst een sneeuwdek gemeten op 1 februari 2019. Dat is vandaag 692 dagen gelden. Het is toch om te janken …? ;-(

   Like

 2. Wij herinneren ons Kerstmis 2010 ook nog heel goed. We gingen toen terug naar het geboorteland van onze dochter, Zuid-Afrika. Door een sneeuwstorm in Zaventem zijn we komen vast te zitten en hebben drie dagen moeten zwerven over luchthavens om ter plaatse te geraken. Gelukkig was heel de familie mee en hebben we het niet aan ons hart laten komen. Dat was een prachtige reis!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.