Verrassingen langs de Swartewei

Vorige week dinsdag reed ik richting Jan Durkspolder via de Swartewei, een smal landweggetje met links en rechts een uitwijkstrook van gravel …

Op zich niets bijzonders, ware het niet dat ik er tot mijn verrassing klaprozen in de berm zag staan. Die had ik hier nog niet eerder gezien, en dus zette ik de auto even aan de kant voor een korte fotosessie …

De aanblik van rode klappers stemt me eigenlijk altijd wel vrolijk, samen met de kamille vormde het best een mooi boeket. Maar ook als enkelingen mochten ze gezien worden …

Toen ik even later weer rechtop ging staan, werd ik echter verrast door een nog mooier tafereeltje, dat zich achter de klappertjes afspeelde. Maar zoals wel vaker …, dat is voor morgen …

37 gedachten over “Verrassingen langs de Swartewei

  1. Pingback: Reeën tussen Wâldwei en Swartewei | Afanja's Weblog

  2. Men is tegenwoordig wel goed bezig wat betreft bloemen in de bermen, slootkant en akkerranden. Van een dergelijke berm zoals jij die trof daar word je toch helemaal blij van. En morgen nog meer blij, zo proef ik uit je cliffhanger. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  3. Jij weet van weggetjes, bermen, landschappen waar je gemakkelijk gedachteloos aan voorbij kunt gaan altijd weer een spannend verhaal te maken Jan. Dat is een lesje in ogen open doen en open houden. Klaprozen met kamille is natuurlijk ook echt een fijne combi. Benieuwd naar morgen…

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.