Otters bij de Leijen

Eind oktober heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens een kijkje genomen aan de oostkant van de Leijen. Nadat ik de auto bij Paviljoen de Leijen (Google Maps) had geparkeerd, liep ik eerst maar eens naar het uitkijkplatform. Onderweg daar naar toe kwam ik weer langs de otters, die hier sinds 2015 heel stil rond dartelen …

Ik heb al eens eerder wat foto’s van dit prachtige otter-kunstwerk gemaakt, maar die hebben om een of andere reden mijn weblog nooit gehaald. Boswachter en houtkunstenaar Pieter Schaper van Vlieland heeft deze otterfamilie gemaakt van een oude boom van landgoed Stania State

34 gedachten over “Otters bij de Leijen

 1. Ik lees met genoegen je blog, kan helaas de antwoordfunktie niet gebruiken doordat mij wachtwoord niet meer klopt. Ik krijg het niet meer in orde, ben digibeet, het blog is lang geleden door mijn kleindochter geinstalleerd. Zij woont nu ver van hier dus ik ben op mezelf aangewezen. Ik bewonder je foto’s van de otters, heel mooi, heel knap om deze soepele dieren in harde steen uit te beelden. En ik weet dat het heel lastig is om beelden te fotograferen.

  Groeten van fialas.

  Verzonden vanuit Mail voor Windows

  Like

 2. Ha Afanja,

  Otters!
  Ik ben er gek op.
  Wat fijn, dat ze eindelijk jouw weblog bereikt hebben.
  Ik mag ze zo graag zien…
  Op hun rug zwemmend met de potjes op de borst gekruist. Echt heerlijk!!

  Dankje!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.