49 gedachten over “Code Rood

 1. De maatregelen kennen we ondertussen en goh, wat een daadkracht toch weer … Eigenlijk wil ik het er helemaal niet over hebben en me concentreren op die onwerkelijk prachtige foto …. Volgens mij waren de Ghostbusters op weg om ons te redden 🙂
  Zo’n rode lucht heb ik geloof ik nog nooit gezien … Een echt wauw effect.

  Geliked door 1 persoon

 2. het was meer bedoelt over dat kl*te virus, wat een aanfluiting die maatregelen, ga je zelf testen á €4 of meer per keer, lekker dan als je met zijn tweeën ergens heen wil, verjaardagen kinderen, klein kinderen, Sinterklaas Kerst, helaas heb ik maar pensioen en niet zo’n riant inkomen als Mark & Hugo 😦

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, ging me inderdaad om de situatie waarin we met zijn allen zitten vanwege corona. De regering lijkt zichzelf ten doel te hebben gesteld om ons zo lang mogelijk van de wal in de sloot te helpen. En dat lukt ze aardig. Maar goed, ik trek mijn eigen plan wel, en dat lukt tot nu toe ook aardig.

   Geliked door 1 persoon

 3. Als symbool kleur én tekst kan deze foto tellen Jan ! Het is 100% waar !
  In ons land is het idem dito… nieuwe , halfzachte maatregelen die je op 100 verschillende manieren kan interpreteren…
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden zeg ik dan…
  Laat ons met zijn allen hopen dat onze zorg niet over kop gaat… 😱

  Geliked door 1 persoon

  • Dat laatste kunnen we als bevolking alleen zelf nog bewerkstelligen, denk ik. En aangezien er zeker in ons land nog steeds teveel vaccinweigeraars, onverschilligen, anti-vaxxers en andere eencelligen rondlopen, vrees ik het ergste. Wij van afanja.com doen al ruim anderhalf jaar ons best, maar dat zet nog steeds geen zoden. Maar ik blijf volharden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.