49 gedachten over “Code Rood

 1. De maatregelen kennen we ondertussen en goh, wat een daadkracht toch weer … Eigenlijk wil ik het er helemaal niet over hebben en me concentreren op die onwerkelijk prachtige foto …. Volgens mij waren de Ghostbusters op weg om ons te redden 🙂
  Zo’n rode lucht heb ik geloof ik nog nooit gezien … Een echt wauw effect.

  Geliked door 1 persoon

 2. het was meer bedoelt over dat kl*te virus, wat een aanfluiting die maatregelen, ga je zelf testen á €4 of meer per keer, lekker dan als je met zijn tweeën ergens heen wil, verjaardagen kinderen, klein kinderen, Sinterklaas Kerst, helaas heb ik maar pensioen en niet zo’n riant inkomen als Mark & Hugo 😦

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, ging me inderdaad om de situatie waarin we met zijn allen zitten vanwege corona. De regering lijkt zichzelf ten doel te hebben gesteld om ons zo lang mogelijk van de wal in de sloot te helpen. En dat lukt ze aardig. Maar goed, ik trek mijn eigen plan wel, en dat lukt tot nu toe ook aardig.

   Geliked door 1 persoon

 3. Werkelijk prachtige foto. Heb mijn derde inenting al gehad maar blijf voorzichtig. Als iedereen eens sociaal zou reageren en zich laten inenten hadden we niet zoveel doden gehad. Ze laten zich wel inenten voor dat papiertje om overal binnen te mogen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Als symbool kleur én tekst kan deze foto tellen Jan ! Het is 100% waar !
  In ons land is het idem dito… nieuwe , halfzachte maatregelen die je op 100 verschillende manieren kan interpreteren…
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden zeg ik dan…
  Laat ons met zijn allen hopen dat onze zorg niet over kop gaat… 😱

  Geliked door 1 persoon

  • Dat laatste kunnen we als bevolking alleen zelf nog bewerkstelligen, denk ik. En aangezien er zeker in ons land nog steeds teveel vaccinweigeraars, onverschilligen, anti-vaxxers en andere eencelligen rondlopen, vrees ik het ergste. Wij van afanja.com doen al ruim anderhalf jaar ons best, maar dat zet nog steeds geen zoden. Maar ik blijf volharden!

   Like

 5. Als alle burgers hun verantwoordelijkheid nemen en zo oppassen zoals jullie beiden dan hoeven Mark en Hugo geen kopzorgen te hebben. Maar helaas…
  Je foto is goed gekozen, maar vooral ook prachtig.
  Ik hoop niet dat je binnen een paar dagen hier een zwarte foto hoeft te tonen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.