Een appeltje voor meneer

Terwijl mevrouw merel zich gistermorgen in haar frisse ochtendbad wentelde, deed meneer zich tegoed aan de halve appel op de voedertafel …

Zowel de nieuwe voedertafel, die we daar vorig voorjaar hebben ingericht, als het halve appeltje dat er de laatste tijd vaak op ligt, is wel een succes …

Eigenlijk ontbreken alleen de wat fotogenieker winterse omstandigheden nog …

32 gedachten over “Een appeltje voor meneer

  • Het aantal gevleugelde bezoekers wisselt hier nogal. de ene dag heb ik zo 3 of 4 merels, een paar koolmeesjes, een pimpeltje, een duif, een roodborstje en 1 of 2 gaaien, terwijl er de volgende hooguit hooguit 2 of 3 vogels te zien zijn. Maar ze vormen vaak toch wel een prettige afleiding..

   Like

 1. Wat een mooi stelletje merels:)
  Hoewel ik liever niet op de pootjes van mevrouw Merel zou willen staan … badderen in deze temperaturen brrrrr
  Dan meneer Merel, lekker snoepen van een appeltje, beter!
  De winterse omstandigheden mogen wat mij betreft wegblijven. Voor jou hoop ik dat dit nog komt, dan kunnen wij van je mooie foto’s genieten:)

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel, ik was er ook weer blij mee. Speciaal voor dit soort momentjes neem ik mijn camera vrijwel altijd mee als ik even de tuin in loop. Meestal is het tevergeefs, maar zonder camera had ik er weer veel minder plezier aan beleefd.
   Die foto van jou komt vanzelf eens, daar zit ik niet over in … 😉

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.