Ecokathedrale fotokuier 33 (2)

Wie hier vandaag het vervolg van het verhaal over de omhoog kringelende rook in het rietland verwachtte, komt bedrogen uit. Vandaag en de komende twee zondagen maken we nog eens een tochtje door de Ecokathedraal …

In dit tweede deel van mijn 33e fotokuier door de Ecokathedraal neem ik jullie samen met Aafje mee door het ontluikend groen naar het hoogste èn het diepste punt op het terrein, helemaal achter in de Ecokathedraal …

21 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 33 (2)

 1. Soms voelt het alsof je in een oude Maya stad of tempel bent… soms voelt het als de bouwvallen van Angkor…
  qua sfeer zit het altijd goed in die ecokathedraal !
  In deze film valt het goed op hoe de natuur langzaam maar zeker zijn gerechtvaardigde plaats terug inneemt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooi. Passende muziek, bloei, actrice, het heeft alles.
  Wat ik me afvraag: het is er dicht begroeid, kun je wel veilig lopen zonder dat je gedierte treft. Ik zou er niet graag met blote benen en sandalen ronddwalen, je weet niet wat er kruipt en wilt niet op een eng beest stappen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.