Even een knipperke

Een onaangenaam stevige en frisse wind dwong Jetske en mij er gisteren toe om ons programma aan te passen. We ruilden het open veld en waterkant in voor de beschutting in de bossen van Beetsterzwaag en Olterterp.

Het was als vanouds een gezellige dag. En ik heb er nog wat van geleerd ook. Een beetje aan de late kant ontdekte ik namelijk dat het inschatten van afstanden in het bos heel wat anders is dan in het open veld.

Daarom doe ik het vandaag eens lekker heel rustig aan, zoals pake en heit dat op zijn tijd ook wel deden. Een ‘knipperke’ noemen we dat hier wel …

40 gedachten over “Even een knipperke

 1. Bij Picfolio kan ik wel alles gewoon invullen en reageren, die heeft ook een wordpress site
  vreemd dat dit hier niet meet gaat Jan, kan wel een like geven maar kan niet met mijn wordpress account reageren
  Ik power het nu maar zo, geen idee of dit wel werkt?
  Een bekend iets even je ogen sluiten en weg dutten

  Geliked door 1 persoon

  • Dat is balen, Bram. Ik heb ook geen idee hoe dat achter de schermen allemaal werkt bij WordPress. Een paar weken geleden had ik dat ook een paar dagen bij een aantal blogs. En zo ineens was het ook weer goed. Tussentijds reageerde ik daar dan vanaf de iPad, want dat werkte gek genoeg wel goed.

   Like

 2. Dit is echt een meesterlijke foto. En ook mooi toepasselijk voor vandaag.
  Heb je een idee wie deze foto heeft gemaakt? Dit is een foto uit het leven gegrepen.
  Nu zie ik ook van wie je de enorme dikke bos met haar hebt. 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk die uitspraak knipperke en mooie nostalgische foto daarbij.en soms is rust op zijn tijd ook wel eens nodig. Vandaag ook wat frisser maar ja hte is nog maart en die roert graag met zijn staart. Maar toch heb ik al mij eerste vlinder ontmoet en die kan je zien als je mijn andere website eens bezoekt waar ik ditmaal eens mee reageer. Wens je rustig weekend hierbij.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.