Ecokathedrale fotokuier 34

Deze 34e Ecokathedrale fotokuier heb ik vorig jaar begin augustus gemaakt. Het was een licht bewolkte dag in de natte zomer van 2021. Dat het een natte zomer was, was in de Ecokathedraal goed te zien aan het groen dat overal welig tierde. Veel van de gestapelde bouwwerken gingen schuil onder of achter groen gebladerte, dat van alle kanten bleef oprukken …

29 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 34

  1. Het is goed te zien hoe het groen aan een gestage opmars bezig is. Fascinerend is dat !
    Volgens mij moet een macro fotograaf hier ook hoogdagen beleven !
    Alleen al de verschillende soorten mos in een vergroting van 2:1 of 3:1 brengen, moet heerlijk zijn om te doen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Mooi om te zien hoe de natuur zich over de bouwwerken ontfermt en probeert te overwoekeren, maar dat is nog een lang proces. Ook mooi dat er vlinders een plekje hebben gevonden, ik vermoed dat er nog wel meer dierenleven te vinden is in de kathedraal.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.