Een frisse ochtendwandeling

Als avondmens ben ik ’s ochtends nooit zo heel vroeg bij de pinken …

Maar als ik eens op tijd op pad ben, dan bevalt dat toch meestal wel goed …

Dat was ook het geval bij deze frisse ochtendwandeling bij It Krûme Gat en het Noordergemaal aan de Bûtendiken tussen Smalle Ee en De Veenhoop (Google Maps)

17 gedachten over “Een frisse ochtendwandeling

 1. En hoe vroeg is vroeg ? Maar ik ken het wel … Neem me vaak voor om echt heeeel vroeg, bij zonsopkomst te gaan wandelen maar de keren dat het echt gebeurt is misschien 2 of 3 keer per jaar.
  Een heel andere sfeer die heel lekker en mooi is, ook bij jou zie ik.

  Geliked door 1 persoon

 2. lekker Jan, bij mij is het andersom, ik ben s ‘avonds lekker vroeg naar bed, nu met kleine tom helemaal, en s’morgens ook vroeg weer wakker, maar weg gaan doen we pas over een uurtje of zo… jij hebt er een lekker rondje opzitten

  Geliked door 1 persoon

 3. Vroeg op pad heeft zeker z’n charmes.Maar als avondmens is dat wel iets wat je bewust moet plannen, iets wat mij wel moeite kost. Maar als het dan lukt levert het wel weer sfeervolle plaatjes op meestal.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.