Nog wat kleur en fleur

Behalve in Jetskes’ tuin was het gelukkig ook in onze eigen tuin goed toeven in maart. De bloesem van de prunus was vooral in de laatste week van maart erg mooi. Na de sneeuw en vorst was het echter snel gedaan met de tere bloemetjes …

30 gedachten over “Nog wat kleur en fleur

  • Dankjewel! Ik heb mijn best er ook op gedaan. We hadden vaak tamelijk veel wind, en als er iets lastig is bij de macrofotografie, dan is het wel veel wind. Maar uiteindelijk ben ik zelf ook tevreden met deze serie.

   Like

 1. De bloesems, elk jaar weer opnieuw is het genieten van de fluweelzachte kleuren en het wonder van de piepkleine bloemekes. Het verveelt nooit hé ? 😎 De tweede foto in dit prachtig macro logje weet me te bekoren Jan ! Heerlijke symboliek en de kracht van héél nabij !

  Geliked door 1 persoon

 2. Zo mooi, die tere prunus-bloesems.
  Bij te koud, te nat weer en storm is de pracht helaas snel verdwenen, dit geldt ook voor de prachtige magnolia bloemen, die je her en der ziet. Jammer, maar zo gaat het vaak in het Nederlandse onberekenbare vroege voorjaar.
  hartelijke groet, Zem.

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel, Zem. Ik kijk elk jaar weer uit naar de bloei van de prunus. Het duurt alleen nooit zo lang, dit jaar ging het helemaal snel met de sneeuw en de nachtvorst. Daarom begin ik zekerheidshalve meestal al vroeg met fotograferen. Hier zitten foto’s tussen van 19 t/m 26 maart.
   – Groeten uit Drachten

   Like

  • Dankjewel. Ik kijk elk jaar weer uit naar de bloei van de prunus. Het duurt alleen nooit zo lang, dit jaar ging het helemaal snel met de sneeuw en de nachtvorst. Daarom begin ik zekerheidshalve meestal al vroeg met fotograferen. Hier zitten foto’s tussen van 19 t/m 26 maart.

   Geliked door 1 persoon

 3. Toen wij daar in het midden van het land waren, werden de boomgaarden besproeid, dat is toch wel een vreemd gezicht. Hopelijk hebben die niet al teveel schade opgelopen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.