Bij de kikker en de kippen

We begonnen en we eindigden die mooie vrijdag in maart bij Jetske in de tuin. Om half elf ’s ochtends zaten we aan de rand van de vijver aan de koffie met verse cake. Rond vier uur ’s middags deden we dat nog eens, alsof het zomer was …

De ‘harige’ kikker dobberde rustig in het water, aan de andere kant van de vijver en de pomp kakelden de kippen ons vrolijk toe en de prachtige bloemen van de magnolia wuifden zachtjes met gesloten kelken heen en weer. Het was een passende afsluiting van een mooie dag, zoals we die ook ruim 15 jaar geleden ijs en weder dienende al vaak hadden. In dat opzicht is er nog weinig veranderd. Dankjewel, fotomaatje …

42 gedachten over “Bij de kikker en de kippen

 1. Heel mooi om onze tuin te zien door jouw camera. Dat was al een tijdje geleden. Na die dag is er qua weer van alles voorbij gekomen, maar gelukkig lijkt het beter te worden. Net als we toe zijn aan de volgende kuier. 👍😀

  Geliked door 1 persoon

 2. Terwijl het hier stormt en waait en hevig ‘bui-t’, zie ik bij jou een pracht aan blauwe luchten en een nog prachtiger magnolia. Hoe ze teer en zacht toen nu wellicht haar bloesems is verloren …..

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat was een dagje om te onthouden, jammer genoeg is het nu veel guurder en te koud om op het terras te genieten. De prachtig bloeiende magnolia zal nu wel minder mooi meer zijn. Maar ik heb al geluiden gehoord dat we volgende week weer wat mooier weer kunnen verwachten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een bijzondere, spannende, mooie tuin!
  Dat was vooraf en nadien heerlijk toeven daar.
  We wachten nu ongeduldig op warmer weer.
  Hartelijke groeten, Zem.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.