25 gedachten over “Wachten

 1. Ik baal echt van dit weer, eerst gladde wegen vanwege de dooi, regen en nu weer sneeuw/regen met een flinke wind en alles wat daartussen zit, bah….
  Ben benieuwd wat we morgen zien als we wakker worden, anders wordt het binnenblijven.
  Je eerste foto vind ik wel erg leuk, dit zie ik zonder bril onder de douche 😉

  Like

 2. Hier is die terugkeer anders in volle gang.
  Wat een geploeter net met me fietsje door die zooi.
  Morgen maar een half uurtje eerder op staan en te voet naar het werk…
  Hopelijk is het bij jou dan morgen een beetje fotogeniek, kun je er nog even op uit.

  Like

 3. In Groningen en Drenthe is genoeg gevallen zo hoorde ik.
  Hier stelt het niets voor.
  Is het vandaag wel licht geweest?
  Het rood van de verschillende kransen en voederbol doen zelf kleurrijk aan in de tuin met regen.

  Like

 4. Vanmorgen ook regen hier, de sneeuw was nog niet weg en vanmiddag sneeuw, ligt nu alweer een flink pak ;-(
  Heb het ook gehad hoor.
  Ga emigreren naar een warm eiland, veel beter voor de botjes ;-)))
  Groeten.
  Veel vogelvoer heb je hangen, zal wel druk zijn.

  Like

  • @keyfo:
   Het heeft hier vrijwel de hele dag geregend, later overgaand in natte sneeuw. De vogels vonden het blijkbaar ook geen weer vandaag, want ik heb er niet eentje bij het voer gezien …
   Hopelijk vanaf morgen beter weer.

   Like

 5. Hier is het pas deze middag beginnen regenen. Jammer genoeg ik had even naar buiten gewild. Dit zijn de meest verfoeilijke dagen van het jaar vind ik. Gelukkig is volgende week de kortste dag en beginnen de dagen terug langer te worden. Joepie!

  Like

 6. Doe mij maar deze grijze beelden, ik heb het helemaal gehad met de winter… . ’t Is hier vanaf maandagmiddag een witte wereld, er komt alweer een laag bij en het is spekglad. Ik zal zo eens naar de weerberichten kijken wat ons nog te wachten staat.

  Like

 7. Regen geeft toch een trieste blik,
  als je sneeuw bent gewent.
  En het sneeuwt hier al weer volop,
  daar wordt ik vrolijk van 😉
  De tv uitzending was leerzaam om te zien,
  met veel herkenbare dingen.
  We hebben iemand in onze vriendenkring met ms.
  Ik las dat het alweer iets beter gaat,
  maar wens je nog wel even veel sterkte toe.

  Dikke knuffel,
  Anneke

  Like

 8. Even na twee uur dacht ik dat het begonnen was: er viel eerst natte en gelijdelijk steeds drogere sneeuw. Maar nu regent het voorlopig weer met af en toe een natte vlok er tussen. Ik heb het niet zo op kou, maar laten ze alstjeblieft wel een keuze maken en ons niet steeds met dat halfslachtige tussenbeide weer opzadelen.

  Like

Reacties zijn gesloten.