Water en ijs

Mijn benen zijn weliswaar weer wat krachtiger dan gisteren, maar een fotokuier zat er nog niet in. Daarom trek ik ook vandaag maar weer een paar foto’s uit het archief, daar zitten tenslotte nog genoeg plaatjes in die het bekijken wel waard zijn. Deze foto’s heb ik zondagmiddag gemaakt tijdens mijn kuier op It Eilân …

101212-1350x

Ook zonder kuier heb ik me vandaag weer prima vermaakt. Nadat vriend Johan van Aken had gelezen van mijn off-day, besloot hij me vanmiddag met een bezoekje te vereren. De middag werd op aangename wijze gevuld met gesprekken over video en fotografie, het bekijken van een paar nieuwe videoproducties van Johan en met een greep uit mijn foto-archief.

De onderstaande foto sprong er voor Johan uit, daarom draag ik hem bij deze aan Johan op, als dank voor alweer een gezellige middag …

101212-1421x

20 gedachten over “Water en ijs

 1. Dat is aardig van Johan en dat levert ons weer een hele mooie foto op Jan. De weerspiegeling van de blauwe lucht in het water, de gelaagde rand ijs en in een goeie compositie maken het een foto om naar te blijven kijken.
  De komende dagen lijken als het aan het weer ligt ook niet echt kuierdagen te worden. Er is vast nog veel meer moois in het archief en een ‘wandeling’ daardoor is ook weer meer dan de moeite waard.

  Like

 2. een wonderlijk fenomeen hé jan, water en ijs,
  met zo’n bootje door heel dun ijs varen lijkt me ook wel wat hebben
  alsof je door hoe heette die mint met een dun laagje choco bijt ook alweer???
  mint… aftermint of zoiets…
  heb jij gevaren door dat ijs??

  ik hoop dat je benen morgen weer van jou zijn… en jij weer kunt gaan waar jij wilt

  Like

 3. Johan heeft gelijk. Het is een superfoto. Mijn cursusleidster zou ook zeer enthousiast geweest zijn.
  Toch zie ik liever de eerste foto met de (gebroken) spiegeling.
  Je hebt weer prachtige foto’s uit je archief gehaald. Ik ben benieuwd welke er nog meer in zitten. Maar ik hoop dat je heel snel het archief weer kunt vullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.