Water en ijs

Mijn benen zijn weliswaar weer wat krachtiger dan gisteren, maar een fotokuier zat er nog niet in. Daarom trek ik ook vandaag maar weer een paar foto’s uit het archief, daar zitten tenslotte nog genoeg plaatjes in die het bekijken wel waard zijn. Deze foto’s heb ik zondagmiddag gemaakt tijdens mijn kuier op It Eilân …

101212-1350x

Ook zonder kuier heb ik me vandaag weer prima vermaakt. Nadat vriend Johan van Aken had gelezen van mijn off-day, besloot hij me vanmiddag met een bezoekje te vereren. De middag werd op aangename wijze gevuld met gesprekken over video en fotografie, het bekijken van een paar nieuwe videoproducties van Johan en met een greep uit mijn foto-archief.

De onderstaande foto sprong er voor Johan uit, daarom draag ik hem bij deze aan Johan op, als dank voor alweer een gezellige middag …

101212-1421x

20 gedachten over “Water en ijs

 1. Lekker he dat verdroorde riet met die bruine tint er zo achter. Ik kijk er ook graag naar en begrijp dat de winter (volgende serie) even weg is bij jou. Nou hier valt het met bakken Jan maar of het blijft liggen is de vraag?

  Like

 2. Dat is aardig van Johan en dat levert ons weer een hele mooie foto op Jan. De weerspiegeling van de blauwe lucht in het water, de gelaagde rand ijs en in een goeie compositie maken het een foto om naar te blijven kijken.
  De komende dagen lijken als het aan het weer ligt ook niet echt kuierdagen te worden. Er is vast nog veel meer moois in het archief en een ‘wandeling’ daardoor is ook weer meer dan de moeite waard.

  Like

 3. een wonderlijk fenomeen hé jan, water en ijs,
  met zo’n bootje door heel dun ijs varen lijkt me ook wel wat hebben
  alsof je door hoe heette die mint met een dun laagje choco bijt ook alweer???
  mint… aftermint of zoiets…
  heb jij gevaren door dat ijs??

  ik hoop dat je benen morgen weer van jou zijn… en jij weer kunt gaan waar jij wilt

  Like

 4. Johan heeft gelijk. Het is een superfoto. Mijn cursusleidster zou ook zeer enthousiast geweest zijn.
  Toch zie ik liever de eerste foto met de (gebroken) spiegeling.
  Je hebt weer prachtige foto’s uit je archief gehaald. Ik ben benieuwd welke er nog meer in zitten. Maar ik hoop dat je heel snel het archief weer kunt vullen.

  Like

 5. owww dat bootje !!!
  prachtshot …….
  dat randje ijs ook hoor , maar val nu voor de boot 😉
  hoop dat je je weer wat fitter voelt Jan ..
  lag er zelf ook even een paar dagen uit ..
  maar ben er weer ..;)

  Like

 6. Vind ze allebei mooi, helder en scherp.
  De eerste foto zou een mooie reclamefoto kunnen zijn.
  Mooi standpunt waaruit je hem genomen hebt.
  Morgen ook geen wandelweer vrees ik.
  Groeten en een prettige dag.

  Like

Reacties zijn gesloten.