Op het strand

Vanaf de Badhuiskuil was het nog maar een klein stukje fietsen naar het strand bij Paal 8. Daar moest nog even worden geklommen om de duinenrij te overwinnen, en vervolgens lag de schier oneindige zandvlakte van het brede Terschellinger strand voor ons …

110607-1211x

Een klein knulletje kreeg er zijn eerste vliegerles …

110607-1213x

“Kijk eens papa … zo hoog …”

110607-1214x

Jetske lag al snel in haar kenmerkende houding in het zand …

110607-1221x

Aafje genoot op haar eigen manier van zon, wind, zand en zee …

110607-1220x

Een miniduintje in wording …

110607-1302x

Sporen in het zand …

110607-1341x

Morgen neem ik jullie even mee naar de waterlijn …

24 gedachten over “Op het strand

 1. Yeahhhh ik heb zwarte lettertjes op n witte achtergrond ! Bedankt voor je mailtje Jan, heb inderdaad IE8 en sinds de update van vele sites naar IE9 heb ik wel wat reageerproblemen gehad op diverse blogs, zelfs voor mn eigen Skynetblog moest ik de comptabiliteitsweergave aanpassen. Doch ik heb er niet aan gedacht dat ook bij WP het probleem hier lag, bedankt om me er attent op te maken…. pfff dit werkt al n stuk aangenamer én vlotter !!
  Enne je foto’s…. ik voel jullie (met een tikkeltje afgunst haha) genieten tot hier !
  Groetje,

  Like

 2. Op mijn gemak jullie zalige zand, zee en fotoplezier foto’s van al de serie’s eens zitten bekijken en het lijkt me ook een toffe plek om te wonen Jan. Er is daar ook altijd wel iets moois te vangen in je glaswerk zoals deze foto’s laten zien. Vette blauwe luchten en de branding. Spelende kinderen en mensen die genieten van het weer en elkaar. Dat raakt dacht ik toch iets aan van het ware leven.

  Like

 3. Prachtige momenten Jan.
  Ja wat een breed strand hè….de laatste keer dat wij erwaren zag het er daar dreigend uit.
  Ook mooi….maar toch zie ik dit liever.

  Like

  • @Sandra:
   Het viel mij ook op hoe schoon de horizon was vanaf het punt waar wij waren. Elders op het Wad wordt het beeld nogal eens verstoord door een boorplatform of zoals bij jou door windturbines. We zullen er toch mee moeten leren leven, vrees ik …

   Like

 4. geweldige mooie foto’s, prachtige kleuren

  bedankt voor het uit zoeken van de knoppen bij de comment box
  ik begrijp dat dit nu alleen werkt bij sites die bij WordPress zelf draaien
  heb daar ook een blog, moest ik aan maken voor de registratie, en daar werkt het ook.

  Like

 5. Mooie stranddetails heb je vastgelegd. Mooi gezicht dat jongetje met zijn vader. Ik heb nog een foto van de moeder die plat op de rug heerlijk ligt te niksen.
  Die roze walrus had er nou niet echt op gehoeven. 😉

  Like

 6. Een mooie ruimtelijke serie Jan. De grootsheid ervan wordt mede goed weergegeven doordat je de horizon laag hebt gehouden.

  Ik heb het wit-op-wit probleem wel in mijn rss-reader (die is op Internet Explorer gebaseerd). In Firefox heb ik geen probleem.
  Het kan haast niet anders dan dat meerdere weblogs met ditzelfde probleem zitten.

  Like

Reacties zijn gesloten.