Hazenslaapjes

Eigenlijk had ik me nu op de discussie moeten storten die n.a.v. het logje “Earth Hour 2012” van gisteren gaande is over de klimaatverandering, maar ik kan er niet toe komen. De MS heeft me alweer een paar dagen in zijn greep door die alles overheersende deken van vermoeidheid over me heen te draperen …

120328-1505x

Er rest me vandaag weinig anders dan maar in mijn gemakkelijke stoel voor de Ronde van Vlaanderen te gaan hangen. Af en toe zal ik wel even wegzakken in een hazenslaapje en zullen de ogen even dicht vallen, maar zodra het spannend wordt, zullen mijn oren zich vast wel spitsen. Even de ogen openen om te zien wat er gaande is in de koers, en dan weer lekker weg sukkelen …

120328-1504x

Zo’n dag dus …

24 gedachten over “Hazenslaapjes

 1. Hopelijk voel je je weer wat beter Jan.
  Kom je even gedag zeggen en ga op mijn gemakkie de gemiste logjes inhalen
  Hartelijke groet ook voor Aafke
  🙂

  Like

 2. Op zoek naar een foto van een plantje raak ik hier (in dit log) verstrikt is allemaal prachtige logjes met schitterende foto’s en een verhaal over ms. Het raakt me.
  Sterkte met die rotziekte en hopelijk zijn niet alle dagen zo als deze. Dat je nog maar lang mooie foto’s en verhaaltjes mag maken.

  Like

 3. Ja leuk Jan de haasjes doen het weer volop en dat geeft de burger moed dacht ik. Een leuk moment. Krijg er enkel zelf ook slaap van, haha…Houd je taai Jan, Ms is een waardeloze ziekte.
  P.s alle ziekten zijn waardeloos. Enkel mu ziek is fijn…

  Like

 4. Mooi geschoten die hazen,figuurlijk dan toch hé Jan.
  Rust maar lekker uit..hier is geen keuze..maar ik hoop dat je toch weer gauw van dat ellendige vermoeidheidsgevoel verlost wordt en weer je wandeling kan plannen.Sterkte Jan

  Like

 5. Hou je taai Jan, geniet maar rustig van je hazenslaapje, binnen enkele dagen ben je dan weer fit om je fotokuiertjes te doen. En genoten van de Ronde van Vlaanderen? Je oren gespitst zoals de haasjes? Ja het was vandaag een Vlaamse haas die gewonnen heeft.

  Like

 6. Wat is het akelig om zo’n chronische ziekte te hebben, Jan. Natuurlijk hoop ook ik dat het snel weer wat beter mag gaan. Da’s veel belangrijker dan elke discussie over welk onderwerp dan ook. Heel veel sterkte!

  Like

 7. Je hebt van die dagen…..ik hoop dat je toch een wat aangename dag hebt gehad Jan want ik geloof dat het eind wel spannend was.
  Je was voor de hazenslaapjes wel in goed gezelschap 😉 knap gezien hoor.

  Hopelijk komt je energie weer snel terug, sterkte.

  Like

 8. Ik had er misschien beter niet over kunnen beginnen Jan. Het is altijd interessant om iemands mening te peilen en respecteer ook andermans mening maar het gebeurt maar zelden dat de één de ander kan overtuigen van diens mening 😦

  Hoop dat je je terugslag gauw te boven bent en tot die tijd maar af en toe een hazenslaapje

  Like

 9. Hopelijk wordt het weer stabiel en wat warmer. Alhoewel, April doet wat hij wil zeggen de weergoden onder ons… Maar dit weer lijkt me niet echt goed voor je. Beterschap.

  Like

 10. Je hebt vast haviksogen dat je de haas hebt zien liggen. Mooie foto’s!
  Ik hoop voor jou dat het snel weer lekker lenteweer wordt, zodat je de deken van je af kunt schudden.
  Je ogen zijn waarschijnlijk inmiddels wel een paar keer opengegaan na de valpartijen.

  Like

 11. Wat een mooie foto Jan. Hoop wel voor het thuisfront dat je je koppie af en toe nog even omhoog steekt tussen de wielrenners.
  Sterkte, heel veel sterkte Jan en hoop dat het weer het binnenkort weer toelaat een heel frisse neus te halen

  Like

Reacties zijn gesloten.