Oranje in ’t groen

Laat ik deze Koninginnedag eens beginnen met het uitspreken van een welgemeend woord van dank voor alle warme en hartelijke reacties op het logje “Het grote glijden is begonnen” van afgelopen zaterdag. Je hebt er natuurlijk geen donder aan, maar het voelt als een warm bad. Ik hoop dat ik jullie voorlopig een tijdje niet meer met die vermaledijde MS hoef lastig te vallen. Of het moet al zijn wanneer ik eens een overwinning heb kunnen bijschrijven op de MS door een van mijn favoriete bankjes te bereiken en daar vervolgens een tijdlang te genieten van de omgeving. Het oranjezonnetje schijnt lekker en dus doe ik vanmiddag om te beginnen een poging om het bankje bij de dobbe te bereiken …

120427-1124x

Dit lieveheersbeestje dat vrijdagmiddag door de tuin scharrelde, draag ik op deze oranje dag maar op aan de Bea.
Ik wens jullie allen een heel zonnige en gezellige Koninginnedag!

120427-1125x

23 gedachten over “Oranje in ’t groen

 1. prachtig om t e zien Jan,
  ik zie dit vele malen liever dan het feestgedruis, waar heel holland zich in onderdompelde,
  nu feesten en straks weer mopperen op het koningshuis…
  ik begrijp de mensen zo vaak niet,

  dit logje…
  begrijp ik hélemaal 🙂

  Like

 2. Dat vorige stukje had ik net even gemist, slecht nieuws was dat en ik wil je nog maar eens veel sterkte wensen om te leven met die nare ziekte. Maar je haalt eruit wat erin zit, mooie foto’s kunnen ook prima in de tuin gemaakt worden als het even niet anders kan.
  Vandaag kregen we even een heerlijke koninginnedag cadeau, ik hoop dat die de benen weer voor ’n tijdje een goede oppepper geeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.