Oranje in ’t groen

Laat ik deze Koninginnedag eens beginnen met het uitspreken van een welgemeend woord van dank voor alle warme en hartelijke reacties op het logje “Het grote glijden is begonnen” van afgelopen zaterdag. Je hebt er natuurlijk geen donder aan, maar het voelt als een warm bad. Ik hoop dat ik jullie voorlopig een tijdje niet meer met die vermaledijde MS hoef lastig te vallen. Of het moet al zijn wanneer ik eens een overwinning heb kunnen bijschrijven op de MS door een van mijn favoriete bankjes te bereiken en daar vervolgens een tijdlang te genieten van de omgeving. Het oranjezonnetje schijnt lekker en dus doe ik vanmiddag om te beginnen een poging om het bankje bij de dobbe te bereiken …

120427-1124x

Dit lieveheersbeestje dat vrijdagmiddag door de tuin scharrelde, draag ik op deze oranje dag maar op aan de Bea.
Ik wens jullie allen een heel zonnige en gezellige Koninginnedag!

120427-1125x

23 gedachten over “Oranje in ’t groen

 1. Het beestje kroop zo mijn kamer binnen.
  Lief gebaar voor de Bea, ze heeft ook haar zorgen en dan helpt Koningin zijn ook niet…

  Like

 2. prachtig om t e zien Jan,
  ik zie dit vele malen liever dan het feestgedruis, waar heel holland zich in onderdompelde,
  nu feesten en straks weer mopperen op het koningshuis…
  ik begrijp de mensen zo vaak niet,

  dit logje…
  begrijp ik hélemaal 🙂

  Like

 3. Fantastisch zo dichtbij Jan.
  Een mooie hulde aan Bea 🙂
  Blij dat je vandaag weer hebt genoten van oranje,zon,warmte en een mooie koninginnedag.
  🙂

  Like

 4. Goed om te lezen Jan dat je vandaag hebt kunnen genieten van het mooie weer en lekker op ‘ jouw’ bankje hebt kunnen uitrusten.
  Je LHB foto’s zijn plaatjes.
  groetjes

  Like

 5. Dat vorige stukje had ik net even gemist, slecht nieuws was dat en ik wil je nog maar eens veel sterkte wensen om te leven met die nare ziekte. Maar je haalt eruit wat erin zit, mooie foto’s kunnen ook prima in de tuin gemaakt worden als het even niet anders kan.
  Vandaag kregen we even een heerlijke koninginnedag cadeau, ik hoop dat die de benen weer voor ’n tijdje een goede oppepper geeft.

  Like

 6. Wat doet het me plezier te horen van je genoten hebt van deze zonnige dag en dat je geslaagd ben in wat je wilde bereiken.Prachtige macro’s Jan
  Nu zal het alle dagen wel wat beter gaan.Ik duim voor u

  Like

 7. Prachtige macro’s heb je weer gemaakt. Het is lekker warm (niet té). Je eerste doel zal je vast wel kunnen bereiken vandaag. Succes!

  Like

 8. Mocht je een keer een rondleiding in de Onlanden willen, mail me dan maar. Daar zijn wat relatief gemakkelijk bereikbare plekjes, waar je je hart vast ook wel aan kunt ophalen.

  Like

Reacties zijn gesloten.