De lange witte winter (5)

In de 17-delige serie “De lange witte winter” wordt m.b.v. foto- en videomateriaal een beeld geschetst van de sneeuwrijke winter van 2009-2010 in Fryslân. Ieder filmpje duurt ongeveer 10 minuten …

121225-0001x

Deel 5 is getiteld “In de witte Weerribben” en speelt zich af op 21 december 2009. Zodra de autosnelwegen en de belangrijkste doorgaande wegen in het noorden weer berijdbaar waren, ben ik op pad gegaan voor een ritje naar de Kop van Overijssel. In de besneeuwde Weerribben trof ik bij de buurtschap Nederland o.a. een paar rietsnijders aan, die op het ijs bezig waren om hun oogst binnen te halen …

Ook dit deel van “De lange witte winter” kan op volledig scherm in HD kwaliteit worden bekeken.

Morgen, Tweede Kerstdag volgt deel 6: “Whiteout – 1”, waarin een combinatie van sneeuw en mist voor bijzondere beelden zorgt.

9 gedachten over “De lange witte winter (5)

  1. Tijdens het kijken kreeg ik het steeds een beetje kouder maar sjonge, deze versie is wat mij betreft wel de mooiste tot nu toe.
    Dat komt vast door de combinatie sneeuw, zon en blauwe luchten. De rietsnijders en de hertjes zijn een leuk onderwerp en de foto door de ijspegels genomen is erg mooi.

    Like

Reacties zijn gesloten.