De ooievaars zijn terug

Op deze zonovergoten woensdag heb ik eerst maar eens een ritje naar Earnewâld gemaakt. Twee weken geleden had ik de eerste ooievaars daar alweer gezien, maar intussen lijken alle nesten weer bezet te zijn …

150311-1130x

Beurtelings vlogen de ooievaars af en aan en vanuit verschillende richtingen klonk regelmatig luid geklepper. Het onderstaande koppeltje was zo onsportief om met de paringsdaad te wachten, tot ik achter de bosschages was verdwenen, waardoor het zicht me bijna geheel werd ontnomen …

150311-1142x

18 gedachten over “De ooievaars zijn terug

  1. Heerlijk he…voorjaar! Er valt weer heel veel te ontdekken en dat we graag.
    Ik vermoed dat dit onsportieve paartje niet met compromitterende foto,s op internet wil , maar ik zou het niet opgeven Jan. Verstop je desnoods in een vuilnisbak, dat doen de echte paparazzi ook en daar doe jij niet voor onder.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.