Jeuk onder de helm

Het is prachtig voorjaarsweer, maar als je op de open vlakte in de oostelijke wind staat, dan is het nog knap fris. Daar staat dan weer tegenover dat het op zonnige plekjes in de luwte al snel aan de warme kant is. Jeuk onder de helm lijkt me dan ook een veel voorkomend euvel in de bouw. Ik zal er de komende tijd eens op letten…   😉

In dergelijke gevallen zit er maar één ding op: even krabben, dan is het daarna meteen weer een stuk prettiger werken. Of lekkerder leunen natuurlijk, want dat moet op zijn tijd ook gebeuren …
18 gedachten over “Jeuk onder de helm

  1. Je hebt oog voor leuke situaties.
    Zou niks voor mij zijn, werken met een helm op. Ik kan niet tegen kunststof en dan is zo’n helm niet lekker op je hoofd.

    • Ik had gisteren inderdaad een dag die weer in het teken van die alles overheersende vermoeidheid. Nadat ik om 17:00 uur in de gaten kreeg wat er mogelijk stond te gebeuren, ben ik tegen 21:00 uur toch maar in de auto gestapt. Op een goeie dag was ik vast naar het Wad gereden, nu heb ik het beperkt tot de omgeving tussen De Veenhoop en De Deelen. Ik heb helaas geen poollicht gezien, en ook van fotografisch poollicht kon ik met mijn camera helaas niet genieten. Ik zal toch moeten sparen voor een andere camera om nog eens weer poollicht te kunnen fotograferen, vrees ik. 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.