Zes reeën en twee paarden

In zekere zin raak ik nogal uit mijn gewone doen door de werkzaamheden aan de N381, want ik richt mijn camera de laatste tijd meer op mensen en machines dan op beestje en bloemetjes. Reeën lijken zich veel minder aan te trekken van de drukte in hun normaal zo rustige domein …

Nadat ik gistermiddag wat foto’s had gemaakt van de aanleg van een brug over de Opsterlandse Compagnonsvaart, vervolgde ik mijn weg om ook nog weer even een kijkje te nemen bij de tunnelbouw bij de Peelrug …

Tussen beide bouwprojecten in stond een groepje reeën vredig te grazen. Ze leken zich volkomen veilig te voelen in de nabijheid van een paar paarden, die een stukje verder ook rustig stonden te grazen …
18 gedachten over “Zes reeën en twee paarden

  1. Voor mij een mooie maar ongewone foto.Om hier ergens een ree te ontmoeten moet je echt geluk hebben.In Nederland is die kans veel groter,heb ik zelf ondervonden.Een opmerkelijke foto en die grazen rustig voort en met zoveel dan nog.Dat moet je toch opvtolijken jan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s