Pepijn en Doerak

Terwijl ik zaterdag aan het eind van de middag in de tuin zat bij te komen van de achteraf bekeken toch weer wat al te lange, maar wel erg gezellige fotokuier met Tijmen in De Deelen, kwam Pepijn met Doerak onder de arm gezellig bij me op het terras …

150718-1833x

Nadat hij uitgebreid uit de doeken had gedaan wat hij ’s middags allemaal had beleefd tijdens een wandeling met beppe naar het winkelcentrum en langs het riviertje de Drait, ging hij gezellig keuvelend met Doerak op de zonnestoel zitten …

Zondagochtend was het regenachtig, en dat kwam mij eerlijk gezegd wel goed uit, want dat betekende dat mijn benen wat extra rust konden krijgen. Met het oog op dat regenachtige weer had ik vorige week voor Pepijn het boek “Daan in de raceauto” meegenomen uit de boekhandel. Voor Tijmen had ik een paar exemplaren van “Kids-Gea!” bewaard. “Kids-Gea!” is een gratis jeugdbijlage bij het ledenblad van ‘It Fryske Gea’, de Friese vereniging voor natuurbescherming …

150719-1645x

Tijmen trok zich met een “Wow!” meteen met zijn leesvoer terug op de logeerkamer. Pepijn beheerst de kunst van het lezen nog niet, maar daar wist beppe wel raad mee …

150719-1210x

Aan het eind van de middag hebben we de jongens na een zeer geslaagd en gezellig weekendje weer uitgezwaaid, waarna de rust weer terugkeerde in huize Afanja.

21 gedachten over “Pepijn en Doerak

  1. Grappig dat Pepijn zoveel plezier beleeft aan Doerak. Een goed idee om leesvoer te verzamelen voor hen. Beppe en Pepijn gaan helemaal op in het verhaal. Het klinkt als een geslaagd weekend.

    Geliked door 1 persoon

    • Er zijn van die momenten dat ik er bewust voor kies om even over mijn grens te gaan. De fotokuier met Tijmen was zaterdag zo’n moment. Dat kost me vervolgens steeds meer tijd om te herstellen, maar dat heb ik er in dit geval graag weer voor over. Morgen nog een dagje rust, dan hoop ik er woensdag weer even op uit te kunnen.

      Like

Reacties zijn gesloten.