De droogte voorbij

Augustus was tot gisteren met slechts 10 mm regen duidelijk aan de droge kant. Dat is op veel plaatsen intussen wel goedgemaakt. Ook hier regent het sinds gisterochtend vrijwel continue zachtjes door. Hoewel we vergeleken met andere delen van het land met ruim 20 mm regen nog steeds niet mogen klagen, ben ik na twee dagen eigenlijk eerst wel weer even klaar met dat gedruppel. Aafje heeft tenslotte ook deze en volgende week nog vakantie, en die wil nog best wat zon op haar nog bijna lelieblanke huid voelen. Gelukkig lijkt het weer vanaf woensdag weer wat meer zomerse trekjes te krijgen …
16 gedachten over “De droogte voorbij

  1. Hier zijn het ook al een paar kletsnatte dagen geweest. Maar we mogen over onze zomer dit jaar niet klagen. De gevallen neerslag was voor de plantjes meer dan welkom. Ik hoop dat de rest van Aafjes vakantie terug meer zonniger mag verlopen.

  2. Jan, je wilde regen en je hebt het gekregen. Maar beschaafde regen daar in Drachten. Iets zuidelijker werd het al iets minder beschaafd.
    Het is er ook nog koud bij. Maar de komende dagen weer warmer.

  3. Je druppels zijn als vanouds prachtig.
    20 mm is niet veel, wij hebben evenals Hendrika ook 60 mm in twee dagen gehad. De tuin was eraan toe. En het wordt weer mooier, wat willen we nog meer. Zeker voor Aafje zou het wel mooi zijn als er nog een paar mooie weken komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.