Skywatch Friday 370

Het leek deze week meer herfst dan winter in Fryslân, donkere wolken en felle regenbuien trokken over het land. De komende dagen lijken we weer (even) wat winterweer te krijgen. We wachten het maar weer af …

It rather looked like autumn than like winter this week, dark clouds and fierce rains moved across the country. In the next few days we seem to get some winter again. We’ll have to wait and see again …

160113-1302x
160113-1304x
160113-1308x
160113-1311x

Wil je meer Skywatch foto’s zien? Gewoon even op het logo klikken …
Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo …

skywatch

Maak er een mooi weekend van!
Wishing you all a wonderful weekend!

 

24 gedachten over “Skywatch Friday 370

 1. Hier ook heel wat bijzonder luchten gezien, soms met enorme klapbuien
  maar ook heel mooi in de ochtend met een opkomende zon als er dan af en toe een gaatje inzit
  prachtige serie Jan, mooi die verschillende wolken luchten en landschappen

  Like

  • Het lijkt in elk geval een aantal dagen wat kouder te worden, maar na volgende week woensdag wordt de onzekerheid alweer vrij groot. Zoals zo vaak zullen we het maar weer rustig afwachten, maar de schaatsen hoeven eerst nog niet uit het vet, lijkt me.

   Like

 2. Wonderful, dramatic skies and superb captures!! Thank you, as always, for sharing the beauty and the drama of your skies with us each week!! I do look forward to them!! I hope you have a lovely, fun weekend!!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.