Een weggezakt hek

Vanmorgen heb ik met frisse tegenzin maar weer eens een ritje en enkele korte fotokuiertjes gemaakt. Koud was het niet, maar erg lekker evenmin … …

180404-1252x

Dit tot een dieptepunt weggezakte hek was wel zo ongeveer het fotografische hoogtepunt van de rit …

180404-1253x

22 gedachten over “Een weggezakt hek

  1. Toch hebben de oude land hekken in weiland wel wat. Weggezakt of niet. Ze dragen ook een verleden met zich mee. Tegenwoordig gebruikt men ander soort hout die een langere levensduur hebben maar als ik een oud hek ziet staan dan fotografeer ik hen ook want ik houd van het oude. De ijzeren trekken mij totaal niet. Inmiddels zijn de houten hekken een verdwijnend fenomeen. De hele oude Slietenhekken zie je eigenlijk bijna nergens meer. Ook wel jammer.

    Geliked door 1 persoon

  2. 2 mooie foto’s met een licht voorkeur voor de eerste Jan
    zonde, valt ook niet mee om mooie plaatjes te schieten als er bijna helemaal niets is in de natuur
    maar ik vind dit toch twee heel geslaagde foto’s

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.