Voorjaar 2018

Voorjaar 2018 …. hoe ik het ook bekijk …

In de lengte of in de breedte … ik word er nog niet vrolijk van …

Waar ik gisteren ook niet vrolijk van werd, was dat er bij de ‘likes’ onder de reacties ineens allerlei onwelvoeglijke spam verscheen. Daarom heb ik de ‘likes’ bij de reacties eerst maar even uitgeschakeld. Dat wil dus niet zeggen dat uw aller reacties niet meer welkom zijn, integendeel: laat maar komen, ik ga ze alleen even niet ‘liken’ …  🙂

46 gedachten over “Voorjaar 2018

 1. Ik heb met die foto’s ook nog geen idee hoe ik kan voorkomen dat ie ze over de hele pagina uitsmeert, maar dat was volgens mij niet de oorzaak van jouw lengte-breedte variatie, toch? Vandaag leek het wel echt een beetje lente-achtig. Nee, echt! 😉

  Like

 2. Your spring is ahead of our spring.

  There have been one (or more, but I think it’s one, because the technique is the same) spammer going after my blog lately, as well as several other Blogger blogs in the last few days. They copy and paste a comment from someone else and add links to their home page, including in Thai writing.

  Like

 3. Het is geen blij makend gezicht, die moddersporen in het land…
  Maar Jan, de temperatuur wordt wat dragelijker, gelukkig! En het groen zie je steeds sneller uitspruiten de komende dagen.
  Hartelijke groeten, Zem.

  Like

 4. Spam daar vecht ik al tegen zolang ik mijn blog heb, met diverse hulpjes heb ik het redelijk onder controle.
  Soms steekt het opeens weer de kop op, erg vervelend je hebt er helmaal niets aan, kon wel liken 🙂
  mooie foto’s van deze modderige dreef, en de lente wil niet echt van start gaan, op een paar zielige narcissen na, lijkt het er nog niet op.

  Liked by 1 persoon

 5. Het komt vanzelf goed met dat voorjaar. Mijn lievelings jaargetijde. Ik hoop alleen dat de lente niet al te koud verloopt en dat we zo stiekem toekruipen naar de langste dag en dat we dan zeggen: ‘Zo dat was de lente.’
  Sommige boeren zijn wel blij met wat water, andere boeren (akkerbouwers) zitten niet te wachten op water, ze konden zo nog niet op het land.

  Inderdaad een vervelend verhaal van je spam. Ik keek wel even raar toen er een rij likes, die je als spam kunt classificeren in mijn mailbox verscheen. Hopen dat je het kunt oplossen.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.