Voorjaar 2018

Voorjaar 2018 …. hoe ik het ook bekijk …

180403-1157x

In de lengte of in de breedte … ik word er nog niet vrolijk van …

180403-1158x

Waar ik gisteren ook niet vrolijk van werd, was dat er bij de ‘likes’ onder de reacties ineens allerlei onwelvoeglijke spam verscheen. Daarom heb ik de ‘likes’ bij de reacties eerst maar even uitgeschakeld. Dat wil dus niet zeggen dat uw aller reacties niet meer welkom zijn, integendeel: laat maar komen, ik ga ze alleen even niet ‘liken’ …  🙂

46 gedachten over “Voorjaar 2018

 1. Begrijp ik, Jan… zou er ook niet vrolijk van worden 😔
  Maar het komt wel goed hoor… gisteren was het hier echt voorjaar en nu lijkt het wel weer op herfst, er zit nog geen vastigheid in…

  Geliked door 1 persoon

 2. Het komt vanzelf goed met dat voorjaar. Mijn lievelings jaargetijde. Ik hoop alleen dat de lente niet al te koud verloopt en dat we zo stiekem toekruipen naar de langste dag en dat we dan zeggen: ‘Zo dat was de lente.’
  Sommige boeren zijn wel blij met wat water, andere boeren (akkerbouwers) zitten niet te wachten op water, ze konden zo nog niet op het land.

  Inderdaad een vervelend verhaal van je spam. Ik keek wel even raar toen er een rij likes, die je als spam kunt classificeren in mijn mailbox verscheen. Hopen dat je het kunt oplossen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Spam daar vecht ik al tegen zolang ik mijn blog heb, met diverse hulpjes heb ik het redelijk onder controle.
  Soms steekt het opeens weer de kop op, erg vervelend je hebt er helmaal niets aan, kon wel liken 🙂
  mooie foto’s van deze modderige dreef, en de lente wil niet echt van start gaan, op een paar zielige narcissen na, lijkt het er nog niet op.

  Geliked door 1 persoon

 4. Het is geen blij makend gezicht, die moddersporen in het land…
  Maar Jan, de temperatuur wordt wat dragelijker, gelukkig! En het groen zie je steeds sneller uitspruiten de komende dagen.
  Hartelijke groeten, Zem.

  Like

 5. Your spring is ahead of our spring.

  There have been one (or more, but I think it’s one, because the technique is the same) spammer going after my blog lately, as well as several other Blogger blogs in the last few days. They copy and paste a comment from someone else and add links to their home page, including in Thai writing.

  Like

 6. Ik heb met die foto’s ook nog geen idee hoe ik kan voorkomen dat ie ze over de hele pagina uitsmeert, maar dat was volgens mij niet de oorzaak van jouw lengte-breedte variatie, toch? Vandaag leek het wel echt een beetje lente-achtig. Nee, echt! 😉

  Like

 7. Oh die blubbersporen, dat is hier ook, maar vandaag was het heerlijk! Net weer wel een buitje maar toch lijkt het aan de beterende hand.

  Like

 8. We hebben het nu wel gehad… hoopvol wachten op wat zon. Ondertussen regent het hier alweer. De grond in de tuin veert vol als een spons van het water. Niet leuk. Jouw foto’s zeggen alles over de sfeer.

  Like

 9. In de lengte of de breedte misschien niet……maar als ik in de hoogte kijk….zie ik toch wel een lichtpuntje…enne…ik zag dat de ganzen vertrekken gister avond….in V vlucht naar het noordoosten…..

  Geliked door 1 persoon

  • Er wordt hier de komende dagen nog wel wat neerslag verwacht. Maar zoals ik hierboven ook al schreef, natuur en landbouw kunnen vlak voor het groeiseizoen best wat extra vocht hebben na de lange vrij droge periode.

   Like

 10. ik heb nu heel ingewikkelde toeren uit moeten halen om überhaupt te kunnen reageren, maar dat kan ook bij mij zitten. Ik had gisteren ook de grootste moeite om een nieuw bericht zo te plaatsen zoals ik dat wilde, dus…???

  Like

  • Ik zal hier de instellingen nog eens nalopen, maar volgens mij heb ik alleen de ‘likes’ bij reacties verwijderd. Het kan natuurlijk ook zijn dat er bij WP iets niet helemaal OK is. Maar even afwachten en aanzien.

   Like

 11. Nee daar zou ik ook niet vrolijk van worden, na een jaar van bijna geen spam had ik er in de afgelopen week ook last van.

  Like

  • De afgelopen dagen was het hier aardig mis met die ellende. Bij mijn mail vind ik nog tot daar aan toe, want daar wordt het vrijwel allemaal wel voortijdig opgevangen, maar ik vind het op mijn weblog heel vervelend.

   Like

Reacties zijn gesloten.