Skywatch Friday 418

Het was alweer enige tijd geleden dat ik voor het laatst bij het meertje De Leijen was. Woensdag heb ik even een kort kuiertje gemaakt op de oever bij het paviljoen. Het water lag er stil bij en de rafelige Friese vlag begon bij de nadering van een bui te wapperen …

It had been some time since I last visited the small lake Leijen. Wednesday I made a brief stroll on the shore near the pavilion. The water lay still and the ragged Frisian flag began to flutter when a storm came closer …

180404-1150xx
180404-1151xx 
180404-1152xx

Wil je meer Skywatchfoto’s zien? Klik dan op het logo …
Wanna see more Skywatch photos? Just click the logo …

swftom

Maak er een mooi weekend van!
Wishing you all a wonderful weekend!

26 gedachten over “Skywatch Friday 418

 1. Mooi stilleven.
  Aan de vlag te zien zijn we in Friesland. Goed dat we het weten. 😉
  Over de rafels hebben jullie het al gehad. Zouden er geen vlaggen bestaan die niet kunnen rafelen?

  Geliked door 1 persoon

 2. Great lake view. And nice sky; the flag gives it focus:) Hope it stays this way for your weekend!
  Today here it looks like I know Holland, rain, rain, rain, and wind. What you won’t see, because I live at 3000 feet, is the 60 feet trees are swaying back and forth about 30 cm to the left and 30 cm to the right.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.