De prunus op z’n mooist

Nadat mijn weblog de afgelopen twee weken bijna volledig in het teken stond van een verrassingsbezoek aan het Wad, is het nu tijd om tot een volgende bijzondere gelegenheid de dagelijkse ditjes en datjes hier weer de vrije loop te laten …

Om te beginnen maar even wat foto’s van de prunus die al bijna vier weken staat te pronken achter in de tuin. Ik kan me niet herinneren dat hij al eens eerder zo lang, zo mooi stond te bloeien als dit voorjaar …

34 gedachten over “De prunus op z’n mooist

 1. Wat schitterend zo’n een bloemenzee, wat mooi staat de prunus te bloeien.
  Ik word er helemaal blij van die roze wolk en ik ben gelijk in hogere sferen.
  Je foto’s zijn ook heel mooi.

  Jan nog een fijn weekend, Erica

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel, Erica. De prunus is dit jaar uitzonderlijk mooi. Hij staat ook nu nog te bloeien, al worden de roze bloemetjes intussen stilaan verdrongen door de donkerrode bladeren.
   Jullie ook een goed weekend!

   Like

   • Maar ook de donker rode bladeren zijn weer mooi, die kunnen zo mooi contrast geven.
    Het is jammer dat wij geen plek meer in de tuin hebben, anders had ik hem ook staan.:-)
    Dit jaar hebben wij ons gras vervangen door gras met bloemenzaad speciaal voor de bijen.
    Ik ben benieuwd hoe dat uitpakt.

    Jan ik zal maar zeggen slaap lekker en sweet dreams.

    Like

Reacties zijn gesloten.