Ecokathedrale fotokuier 9

Het was een zonnige herfstdag in november 2010. Het warme najaarslicht speelde door de goeddeels kale takken om bijzondere schaduwen over bouwwerken en boomstammen te leggen. De natuur zorgde op deze dag verder voor een paar fraaie verrassingen met een mooi roze bloemetje, een grote bonte specht en een boomklever.

De noeste werkers van de Ecokathedraal hadden een deel van het onlangs aangevoerde bouwmateriaal netjes gesorteerd. Alsof je door een bouwmarkt liep, zo netjes lagen de stenen en tegels soort bij soort opgestapeld langs het pad vooraan in de Ecokathedraal …

Volgende week zondag deel 10.

15 gedachten over “Ecokathedrale fotokuier 9

 1. Wat mij gelijk opviel dat was de grote bonte specht.
  Het viel mij op dat het in 2010 behoorlijk begroeid was, ik ben benieuwd hoe die plekken er nu uit zien.
  Ik heb weer genoten van de vele vormen en wat een kracht de natuur heeft om bebouwde plekken te veroveren.

  Groetjes Erica

  Geliked door 1 persoon

 2. Goed meten en sorteren is het halve werk. 🙂
  Ik heb genoten van deze serie. Toch weer heel anders dan de vorige. Genieten van zo’n mooie zonnige dag in de herfst.
  Je bent vast de enige fotograaf in Fryslân en ver daarbuiten die zoveel foto’s van de Ecokathedrale heeft.

  Geliked door 1 persoon

 3. Enkele beelden schieten er voor mij uit. Zoals een opname recht tegen de zon in waardoor een enorme contrastwerking ontstaat en het scenario een beetje mystieke uitstraling geven. Ik heb me verder weer prima vermaakt met beeld en geluid

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.