Weerspiegelde lamsoortjes

De afgelopen jaren heb ik de eerste foto’s van lammetjes meestal gemaakt in een weiland tussen Pean en Soarremoarre. Op en langs de smalle en rustige landweg die daar tussen de weilanden door slingert, heb je alle tijd om wat foto’s te maken. En dat was ook dit jaar niet anders …

Na een ochtend noest grazen en vrolijk huppelen, lag dit drietal een paar weken geleden rond het middaguur lekker in het zonnetje aan de slootkant uit te buiken. De oortjes van één van de lammetjes werden zó mooi weerspiegeld, die moesten wel even op de foto …

23 gedachten over “Weerspiegelde lamsoortjes

 1. Dat is goed gezien, de spiegeling van die rode oortjes in het water je moet
  het maar zien.
  Heerlijk gezicht al dat jonge grut in de wei.
  Als je daar niet blij van wordt dan weet ik het ook niet meer.

  Groetjes Erica

  Like

Reacties zijn gesloten.