Anonieme schoonheid

Zeg nou zelf, is dit geen originele selfie van uw aller blogger …?

Maar die selfie was slechts bijvangst. Het ging me om deze schoonheid, die ik onlangs ergens in Fryslân in een weiland aantrof. Ik kon er niet aan voorbij gaan …

Ik heb haar overigens zekerheidshalve wel even geanonimiseerd, want voordat je het weet heb je vandaag de dag een boze boer op de stoep die geld komt eisen op basis van het portretrecht van zijn koe of zo …

32 gedachten over “Anonieme schoonheid

 1. Breng boeren niet op ideeën Jan, velen kunnen een extra inkomen best gebruiken 🙂

  Koeien hebben prachtige ogen hoewel er soms ook wel iets droevigs in schuilt. Maar bij deze schuilt een poppetje en dat maakt deze foto nog eens extra leuk en mooi.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb niet voor niets op safe gespeeld door het oormerk te wissen … 😉
   Maar even serieus, koeienogen zijn inderdaad vaak erg mooi. Deze koe leverde me met die prachtige wimpers en haar geduldig poseren echt een mooi buitenkansje op.

   Geliked door 1 persoon

 2. AVG? Mis ik iets? Zet ik telkens gewoon maar koeien neer, en ik verafschuw al telkens, bij elk dier overigens die ze hebben.. dat ze dat plaatje in hun oor hebben 😦 Nou goed… dat kan gewoon mooier, minder opvallend…. ik ga eens even zoeken AVG…. dus…

  Prachtige foto’s trouwens weer!

  X

  Geliked door 2 people

  • Dank je, Willie. Ja, de meeste koeien zijn wel dankbare objecten voor de fotograaf.
   Deze close-up was een buitenkansje, enerzijds omdat het model gewillig stil bleef staan, anderzijds omdat het licht ook nog eens precies goed was om mezelf in dat oog tevoorschijn te zien komen. 🙂

   Like

 3. Mooie, grote ogen die zo diep glanzen dat je je erin kunt spiegelen. En dat heb jij kunnen vastleggen. Dan nog met jezelf erin gespiegeld. Een oogselfie. Heel origineel en o zo knap. Ik geniet er gewoon van!

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk gezien, Jan. En de mooie wimpers van die schoonheid!
  Groot gelijk met het blurren van het oormerk: je weet maar nooit 😉
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.