Een vreemd bouwwerk

Kijkend naar de onderstaande foto zou de indruk kunnen bestaan dat ik weer eens een bezoek aan de Ecokathedraal bij Mildam had gebracht. Dat is echter een misvatting. Deze foto’s heb ik in april 2011 gemaakt in het Waterloopbos bij Marknesse. Dat zit zo …

Toen ik de afgelopen periode bij mijn fotomaatje en verschillende andere bloggers foto’s zag verschijnen van het Waterloopbos, bedacht ik me ineens dat ik daar toch ook al eens was geweest samen met mijn fotomaatje. Gek genoeg kon ik de foto’s van dat bezoek niet terugvinden, niet op mijn weblog en in eerste instantie ook niet in mijn archief. Uiteindelijk heb ik ze na een intensive speurtocht in de krochten van mijn digitale archieven in ieder geval gedeeltelijk teruggevonden …

Vorige week ben ik samen met Jetske opnieuw naar het Waterloopbos geweest. Voordat ik de foto’s daarvan laat zien, wil ik de komende dagen toch nog maar even wat van de foto’s uit 2011 de revue laten passeren. Al was het maar vanwege het feit dat ze in schril contrast staan met de foto’s die ik er vorige week heb gemaakt …

– wordt vervolgd –

19 gedachten over “Een vreemd bouwwerk

 1. Dit is toch niets voor jou dat jij de serie niet eenvoudig terug kunt vinden in je archief. 😉
  Ik heb ook even op mijn oude weblog teruggezocht naar de gepubliceerde serie, het was op 15 en 16 april. Helaas heeft Photobucket de foto’s behalve voorzien van een watermerk, nu ook onscherp gemaakt.

  Ik las op mijn weblog in 2011 dat jij al langere tijd had aangegeven een keer te willen fotograferen in het Voorsterbos. Als afsluitende zin las ik:
  ‘We hebben nu nog maar een gedeelte gezien. We gaan nog een keer terug om o.a. de hallen te bezichtigen.’ Zijn we wel ooit een keer terug geweest?

  Het bouwwerk in deze serie ziet er wel bijzonder uit.

  Geliked door 1 persoon

  • We zijn er pas na acht en een half jaar teruggekeerd. Dat bezoek heeft mij in ieder geval deze serie terug doen vinden. Ik weet vrijwel altijd mijn foto’s wel terug te vinden. Blijkbaar had ik in april-mei 2011 teveel onderwerpen om over te bloggen, waardoor deze serie buiten de boot is gevallen. Deze foto’s bleken alleen op de extra harde schijf te staan, en die ligt veilig opgeborgen in Leeuwarden.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.