De laatste blaadjes

Het ziet er niet naar uit dat we de zon vandaag te zien krijgen. Daarom gooi ik er op deze zondag maar een paar zonnige plaatjes uit eigen tuin tegenaan …

De foto’s dateren van begin december. Sindsdien is de situatie ter plekke enigszins gewijzigd. De laatste blaadjes zijn verdwenen, er hangen nu alleen nog wat besjes …

Voor de mensen die meer van rechtlijnigheid houden, heb ik de volledige versie van “‘Deltawerk 1:1’ – De Deltagoot in het Waterloopbos” online gezet. Veel kijkplezier en een fijne zondag verder!

27 gedachten over “De laatste blaadjes

 1. Ik reageer in één keer op meerdere serie tegelijk.
  Nu was ik weer een bofferd dat ik de gehele serie op een groot tv-scherm mocht bekijken. Prachtige serie. Ik had het al uitgesproken dat je echt een oog hebt voor details. Prachtig zoals je alle foto’s in elkaar hebt gevlochten. Daarbij let je ook nog op de technische details b.v. dat de waterlijn op dezelfde hoogte zit als de ene foto overgaat in de volgende. Bij het bekijken van de vier korte series heb ik daar extra opgelet. Klasse.

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel, Erica. Ik ben bang dat het voorafgaand aan de kerstdagen ook de laatste foto’s zijn geweest.
   Daarom heb ik de volledige versie van de film ook nog maar even online gezet, dat geeft in elk geval nog wat zonnige afleiding. 🙂

   Like

 2. Je fleurt de zondagochtend op Jan! Het is nodig… Zo grijs en druilerig. We zien wel wat de dag brengt. Ik had gehoopt er nog even op uit te gaan met mijn nieuwe camera, maar het weer houdt me tegen – en ook een soort luiheid en/of startprobleem. Op zondag mag dat wel toch?

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.