Salamander TV – deel 2

De laatste dagen van juni en de eerste dagen van juli heb ik heel wat uurtjes aan de rand van de vijver gezeten om videobeelden van de salamanders te maken. Dat was echter allerminst een straf, want het was mooi weer. Maar belangrijker nog: het bekijken van die aandoenlijk ogende salamanders bleek een knap verslavende bezigheid te zijn.

Het werd al snel duidelijk waar de in- en uitgang van hun grotwoning zich bevond. Regelmatig was het bij een holte onder één van de stenen namelijk een komen en gaan van salamanders die naar binnen gingen of juist naar buiten kwamen. Die in- en uitgang komt in ‘Salamander TV – deel 2’ enkele malen in goed beeld …

– wordt ooit vervolgd –

30 gedachten over “Salamander TV – deel 2

 1. Fantastisch hé Jan, wat is het toch mooi dat hier bij jou de natuur z’n gang kan gaan,
  geweldig
  stuur je het filmpje naar vroege vogels? dat vinden ze leuk

  een heel fijn uiteinde en een stralend nieuw begin gewenst

  Geliked door 1 persoon

  • Dat is niet zo’n gek idee, klappertje, dankjewel.
   We zijn zo blij met ons tuintje. Het motto ‘wie het kleine niet eert, …’ houden we hier graag is stand.
   Jij ook een gezellige jaarwisseling zonder gekke en nare dingen. Jammer dat we de laatste jaren steeds meer de nadruk op de eigen en elkaars veiligheid moeten leggen.
   Hoe dan ook: alle goeds gewenst voor 2020!

   Like

 2. Eigenlijk was ik ook nieuwsgierig of er nog wel vis in je vijver zit maar ik heb ze toch gevonden. De salamanders hebben een prima leefomgeving in je vijver gevonden. en je hebt ze niet eens hoeven kopen 🙂 Mooi gefilmd weer

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.