Een visserman op het strand

– Virtueel naar Frankrijk 16 –

Op dag drie heb ik eerst eens een kijkje genomen in het atelier van de heer des huizes op de hoogste etage …

Het moet gezegd, hij had een fantastisch plekje uitgezocht met een majestueus uitzicht …

Maar ook het uitzicht vanaf het balkon mocht er even later weer zijn. Bij laag water verscheen er een visserman op het strand. In de diepte vlak voor het huis ging hij aan de slag met een emmer, een netje en een schep …

Gedurende de week werd het rond koffietijd een dagelijks terugkerende bezienswaardigheid. Wat hij precies deed, kon ik niet goed zien, daarvoor was de 3x zoom van mijn toenmalige Powershot G1 niet toereikend …

34 gedachten over “Een visserman op het strand

 1. Het blijft hetzelfde als elke dag denk ik, gewoonweg prachtig, en inderdaad, het word al gezegd, wat maakt het uit of je wel of niet dichterbij kon toen, het blijft prachtig mooi! Zo laat het ook nog iets aan de verbeelding over en kun je vele verhalen blijven maken voor jezelf 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan het wordt eentonig maar ik kan niet anders zeggen.
  Welke camera je ook had maakt allemaal niet uit.
  Want wat heeft die camera de kleuren mooi vast gelegd.
  Wat zou ik graag zo iedere ochtend wakker willen worden.
  De kleuren ik raak er niet over uitgepraat omdat ik het zo mooi
  vind, het is net een sprookje en ik weet ook wel dat de Atlantische oceaan
  ook een heel ander gezicht kan laten zien wat onheilspellend is.
  Ik geniet echt iedere dag weer van je foto’s

  Groetjes Erica

  Geliked door 1 persoon

 3. Voor die visser moest ik mijn loupe er even bijhalen, maar gelukkig had je hem zelf al vergroot 😉
  Die tweede foto: zo mooi, wat een rust ( tenminste bij kalm weer…)
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

 4. De visserman en het net, ik moest even naar hem zoeken en vond beide. Zocht hij zijn diner bij elkaar?
  Het uitzicht vanaf het atelier is groots! Daar haalt mijn vlieringraam het niet bij.☻

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.