Ondanks de harde lockdown

Gelukkig waren we na onze virtuele vakantie net voor het ingaan van de harde lockdown weer veilig thuis …

Maar lockdown of niet, Aafje en ik gaan vanmiddag wel een deftig en bijzonder bezoek afleggen …

Er zijn nu eenmaal van die zaken die je echt niet thuis kunt afhandelen. En dit is er zo één …

28 gedachten over “Ondanks de harde lockdown

  1. Dat ziet er zeer statig uit in elk geval en het kan van alles zijn, ik ben benieuwd! Ik heb verder geen vermoeden, behalve een huwelijk kwam in mij op. Daar ziet het pand er goed genoeg voor uit eventueel.

    X

    Geliked door 1 persoon

  2. Een mooi raadsel weer. Ik vind het er nogal gemeentehuizerig uitzien. Tenminste zoals een nostalgicus zoals ik vind dat een gemeentehuis eruit ‘hoort’ te zien, en niet zo’n modern zakelijk spiegelglas ding zoals in nieuwerwetse steden zoals Nieuwegein. Maar ja, waarvoor moet je naar een gemeentehuis… Om te trouwen, maar jullie zijn al getrouwd lijkt me… En 1x in de 10 jaar om je paspoort te verlengen. Dus daar gok ik op. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.