Even een poepje (laten) ruiken

Natuurlijk zat de torenvalk weer op een paal aan de verkeerde kant van de weg … Tegenlicht, jammer …
“Maar ik zal jou wel een poepje laten ruiken,” dacht ik, terwijl ik probeerde de juiste camera-instelling te kiezen.
En dat was blijkbaar ook precies wat hij dacht, toen ik even later afdrukte.
Meteen daarna was de vogel gevlogen …

40 gedachten over “Even een poepje (laten) ruiken

  1. Jij hebt deze tenminste kunnen vangen in 1 shot, met tegenlicht, als ik ze zie, dan zitten we meestal in de auto op de A7 of op de Sintrale as…. net als al die herten die ik dan in het open weiland zie momenteel.. ja Jan, dat zijn mijn plaatjes, denkbeeldig schiet ik ze dan, hahaha

    Ik vind het prachtig, na shoppen of niet, staat er goed op!

    X

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.