Fonkelende druppels

Op zoek naar frisse lucht, wat beweging en af en toe een foto-onderwerp maak ik tegenwoordig dagelijks zeker een keer of 6-7 een kuiertje in de tuin. Op de voorlaatste dag van het jaar viel de uitgebloeide agapanthus achter in de tuin weer eens op …

Net als bij de serie die ik hier in december al liet zien, viel het zonlicht er vlak na het middaguur weer heel mooi op. Het waren vooral de fonkelende druppels die ditmaal mijn aandacht trokken …

Wetend dat dit soort situaties soms maar kort duurt, liep ik snel naar binnen om mijn camera te halen. Nadat ik onderweg de Raynox macro-voorzetlens op de camera had geklikt, leverden de schitterende druppels in combinatie met de donkere achtergrond korte tijd later deze serie op …

33 gedachten over “Fonkelende druppels

  1. De Raynox macro-voorzetlens heeft hier heel goed werk geleverd, daar moet ik ook eens aan denken als ik met de Sony RX10 op ‘macro’ pad ga 🙂 Druppeltjes fotograferen is altijd leuk om te doen, en dit in elk seizoen.
    Heel genietbare fotografie Jan, hier mag gerust wat vervolg op komen 🙂

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.