Zonlicht en ritmiek

De zon schijnt volop vandaag, eindelijk een kans om de narcissen op het heuveltje lekker te laten contrasteren met het schaduwrijke achterste deel van de tuin …

De onderstaande foto’s heb ik op minder zonnige dagen gemaakt, daarbij ben ik op zoek gegaan naar een zekere ritmiek. En nu ga ik op zoek naar een plekje in de tuin waar ik zelf eens lekker in het zonnetje kan gaan zitten …

36 gedachten over “Zonlicht en ritmiek

 1. Spelen met licht is altijd leuk, en zeker met dat geel zo in de zon en schaduw erachter. Ik zit de magnolia al te bestuderen die nog in de knop zit, maar wel op springen staat.

  Het was heerlijk gisteren ook weer, ook nu lijkt het toch weer mooi te worden!

  X

  Like

 2. Hoe leuk het ook is als de zon schijnt, vaak ben je voor een foto (zeker bij bepaalde kleuren) beter af met bewolkt weer of met een parapluutje dat het felle zonlicht breekt. Dit bewijzen ook jouw foto’s hier 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. met dit zonnetje trek ik eropuit. Ver weg van alle dwazen die zo nodig de coronaregels moeten overtreden, daarvoor zelfs mensen overhoop denken te mogen rijden. Heb uw naaste lief….

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, het is het één of het ander, je zoekt de rust in de natuur of lekker in eigen tuin.
   Dat het hier en daar flink mis gaat met de naleving van de maatregelen is duidelijk, en dat ga ik ook liever uit de weg.

   Like

 4. Het zijn de bloemen die al veel gedeeld zijn door vele vrienden en steeds zie ik hen anders en ook deze van jou zijn perfect in beeld gezet. De zon laat zich nog veel van zich zien en wellicht laat de narcissen zich nog meer stralen met mooie lente zon.
  Lente groetjes van mij Tine

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.