Reeën bij ’t Nonnepaed

Hoewel het nog steeds bewolkt was, was het gisterochtend al wat lichter dan de afgelopen dagen. Een fotokuiertje zat er niet echt in, wisten mijn onderdanen me ’s ochtends meteen al te melden, maar het weer zag er interessant genoeg uit voor een kort ritje …

Ik besloot maar weer eens een ritje in de omgeving van Earnewâld te maken. Een halfuurtje later zag ik halverwege It Nonnepaed heel in de verte de schimmen van een aantal reeën in het weiland. Ik liet de auto rustig uitrollen in de berm en ging er eens goed voor zitten. Al snel had één van de drie reeën mij net zo scherp in het oog als ik hen …

Het werd weer een echte ‘reeëndag’, want in het uur daarna kreeg ik in het vervolg van dit ritje nog twee keer een sprong reeën te zien. De foto’s daarvan bewaar ik nog even.

39 gedachten over “Reeën bij ’t Nonnepaed

  1. Als er ook maar iets tekening in de lucht zit dan moet je erbij zijn deze week. Groot gelijk dus dat je een ritje hebt gemaakt. En dat je dan ook nog zulke cadeautjes tegenkomt dat is helemaal geweldig. Ik heb genoten van deze prachtige serie.

    Geliked door 1 persoon

  2. Deze natuur is zeker prachtig reeën om te zien. Zoiets wilde ook meemaken. Het is bij ons helaas niet in. Gelukkig kan ik bij jou foto’s kunnen van genieten. Erg mooi gedaan. Fijne dag verder.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.