Berijpte bladeren

Om 16:59 uur begint vanmiddag officieel de winter van 2021-2022. In ons tuintje is daar met een minimumtemperatuur van -4,8°C in de afgelopen nacht alvast een voorschotje op genomen …

Omdat dit winterse prikje maar enkele dagen zal duren, heb ik vanmorgen maar snel wat foto’s van de rijp in de voortuin gemaakt. Hoewel het me niet meeviel om bij de lage temperatuur geknield tussen de bladeren te zitten en vervolgens ook weer tot stand te komen, vind ik het toch weer een genot om die fijne ijskristallen te zien …

39 gedachten over “Berijpte bladeren

  1. Het eerste ijs in de tuin, altijd leuk de ijs kristalletjes op te zoeken.
    Bij ons was het deze morgen ook wit bevroren, maar mijn madam stond erop dat ik mee ging naar de winkels om de boodschappen te dragen 😉 Hopelijk is het het morgenvroeg ook nog wat bevroren !

    Geliked door 1 persoon

  2. Heel mooi. Mijn sleutel slaagde er deze morgen niet in het autoportier te openen, dus kwam ik te laat op de afspraak, waar ik dan nog een belangrijk papier vergat, etc etc. Ondanks de schoonheid was het mijn dagje niet 🤢

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.